Et slående vakkert land

Kroatia er et slående vakkert land med uendelig mange ting å se og oppleve, dersom du skulle velge å ta turen dit.

En måte å oppleve Kroatia på, er ved å benytte seilbåt. Med egenleide yachter eller større seilbåter kan man oppleve mangfoldet av sjøer, strender og spennende landsbyer som Kroatia har å by på. Seiling er en spennende og fleksibel måte å utforske landet på, og den store valgfriheten med tanke på type båt og opplegget man kan benytte seg av, gjør Kroatia med seilbåt til en ferie som både kan være avslappet og spennende på samme tid.

Å seile i vakre Kroatia gir deg muligheten til å oppleve flott natur, spennende kultur og yrende folkeliv. Det gnistrende blå Adriaterhavet er en skattkiste bestående av eventyraktige laguner, sjarmerende landsbyer, spennende landemerker, og et yrende natte- og konsertliv. Det er med andre ord noe for enhver smak, og ved å ta båtveien kan man på best mulig måte oppleve alt dette i én og samme reise.

Mandag ble det guiding i gamlebyen i Dubrovnik hvor turfølget fikk utforske den gamle delen av byen med palasser, klostre, søyleganger og vakre portaler.

Tirsdag gikk ferden videre nordover til Split via Mostar hvoe det ble sigthseeing på kav sunnmørsk og lunsj.

Lørdag var der utflukt til øya Krk. Dette er den nest største øya i Adriaterhavet. Her ble det besøk i byen Krk samt en lokal vingård hvor det også ble vinsmaking.

Luksushotell i Kroatia

Dra på seilcruise, og opplev det historiske og moderne i skjønn harmoni i Kroatia. Seiling i Kroatia er den perfekte blandingen av en avslappet ferie og spennende eventyr hvor man kan oppleve nye øyer, strender og kulturer fra dag til dag. Det finnes knapt noen reisemål i verden som er bedre egnet for seiling enn hva som er tilfellet i vakre Kroatia. Her er det bare å finne sin type seilbåt og sine foretrukne opplevelser, og så er man klar for å oppleve Kroatia!

Scroll to top