Fordeler med å kjøpe gaver på youwish.no til en student

Studenter flest må tenke på å være økonomiske i hverdagen, for å klare seg best mulig. Når du tenker å kjøpe en gave til en som studerer, er det verdt å gi en opplevelse i stedet for ting. Budsjettet til studenter strekker seg gjerne ikke til å kunne dra på reiser eller andre opplevelser.

Et lite avbrekk fra studiene

En som studerer setter gjerne større pris på å kunne oppleve noe, enn en fysisk ting de kan ha i leiligheten. På youwish.no har du muligheten til å gi noen som studerer, et lite avbrekk fra studiene. Travle dager trenger ikke alltid å være travle, når det er mulig å oppleve noe fint innimellom.

Gavekort på opplevelser

Gavekort kan by på opplevelser som gir minner for livet. Med mulighet til å velge blant over 900 opplevelser, har du mye å velge mellom. Det kan være alt fra hotellovernattinger til å være en pilot for en dag. Opplevelser kan også være muligheten for litt spa og velvære. Spander gjerne en spaopplevelse fra alt stresset, eller en massasje. Det er viktig å kunne lene seg tilbake og slappe godt av i kroppen innimellom. Billig studentmåltider bestående av pasta og tomatsuppe er ikke så spennende. Å spandere et måltid på en fin restaurant kan være midt i blinken for de fleste, i tillegg til sosialt.

Ut i naturen med dyrene

Det å komme seg ut i naturen er også en fordel. Et eksempel er å gi en gave som skjer i naturen. Blant annet så byr hundekjøring på en unik opplevelse. Her er du ute i snøen med sjarmerende trekkhunder som er med på hundekjøringen. Eventuelt så er Alpakkaglamping en opplevelse å nytes i et luksustelt for to. De nærmeste naboene er ikke andre en de sjarmerende alpakkaene. Her kan du tilbringe tid med dyrene og være med på foringen. Luksusteltene er blant annet utstyrt med deilig dobbeltseng og strømtilgang. I vakre omgivelser i naturen, er det lite å klage på. Alpakkaene byr på ulike og unike personligheter som vil sjarmere enhver besøkende i senk.

Scroll to top