Student i Oslo?

Grand Hotell i OsloSkal du på forelesning eller konferanse i Oslo?

Det å reise på forelesninger, kurs eller konferanser i Oslo kan bli en dyr opplevelse for studenter. Da er det greit å ha mulighet til å finne gode priser på både reise og opphold, slik at turen blir billigst mulig.

Billig hotel

På hotelloslo.info finner du mye spennende informasjon som du trenger før din reise til Oslo. Her finner du også prisgaranti og du kan få et flott hotellrom til en studentvennlig pris. Det er også en god måte å sikre seg at du slipper å bruke mye penger på ekstra transport og lignende. Vet du hvor konferansen, kurset eller forelesningen skal være så velger du et hotell som ligger i nærheten av det stedet. Ved å bestille gjennom denne siden vil du også kunne få billige priser på hotellet som eventuelt huser konferansen, kurset eller forelesningen.

Opplev byen

Som student er det viktig å huske på at man må jo ha det litt moro også, men det er jo ikke alltid lommeboka sier at det er ok med for mye opplevelser. Da er det greit at man kan spare penger på en del ting som hotell.  Jo billigere du får hotellet, jo mer penger har du til å se byen.

For studenter er Oslo en spennende by som byr på mye. Du har for eksempel Studentersamfunnet på Chateau Neuf hvor du har mange studentklubber med forskjellige tema tilgjengelig. Du kan for eksempel sjekke ut Cinema Neuf som viser et godt utvalg av både gamle og nye filmer, med fokus på kvalitet.

Kulturbyen

Noe av det som er spennende med Oslo er at det er en byt med yrende kulturliv. For studenter er dette gull verdt. De bruker gjerne mye tid på å utvikle sin identitet, eksperimentere og sjekke ut nye ting. Det finnes et vell av sub-kulturer som studenter kan utforske. Er du ute etter litt mer etablert kultur, finnes også dette i monner og lass.

Med andre ord vil du aldri kjede deg som student i Oslo, enten du er bare på besøk, eller flytter til studier.

Scroll to top